Ce a pregătit Orange de Centenar: Punte peste Prut de 1 decembrie cu roaming şi filme româneşti gratuite

1.379 ori
<b>Ce a pregătit Orange de Centenar: Punte peste Prut de 1 decembrie cu roaming şi filme româneşti gratuite</b>Cu ocazia Centenarului iată că operatorul Orange vine cu o ofertă specială, oferind roaming gratuit de 1 decembrie peste Prut, dar și acces gratuit la o colecție de filme clasice românești. De asemenea, utilizatorii operatorului Orange România

Orange România s-a pregătit cum se cuvine de Centenar, sărbătorind valorile naţionale, dar şi propunând oferte speciale pentru tot romanul. Pune la dispoziție şi o "punte" peste Prut prin oferirea de roaming gratuit între România şi Republica Moldova, plus acces gratuit la cele mai apreciate filme româneşti. Avem detalii mai jos.

Pe de o parte aflăm că pe 1 decembrie clienţii Orange au roaming gratuit între România şi Republica Moldova. Se va putea comunica astfel mai uşor spre şi dinspre fraţii noştri de la est. Accesul este gratuit pentru serviciile de voce, SMS şi date în roaming între cele două ţări. Beneficiile sunt acordate pe 1 decembrie 2018 între ora 00.00 şi 23.59 clienţilor PrePay şi PostPaid.

Orange

Apoi oferta numărul 2 este una dedicată cinefililor. Astfel, Orange România în parteneriat cu Cinepub a pus la dispoziţie o sumedenie de filme româneşti complet gratuit prin serviciul Orange TV Go. Îl puteţi accesa de pe smartphone şi tabletă prin aplicaţia dedicată, de pe Smart TV, dar şi de pe desktop sau laptop, în browser.

Abonaţii Orange TV Go au acces la toate aceste filme dintr-un secol de cinematografie românească, iar totul face parte dintr-o serie de iniţiative ce marchează Centenarul Marii Uniri şi include şi proiectele Alba Iulia Smart City, Digitaliada şi Albumul unei naţiuni. Pe final am şi un life hack pentru voi: puteţi vedea filmele româneşti GRATIS la această adresă şi dacă nu aveţi cont Orange.

Eu am făcut asta pe Digi Mobil şi Telekom de pe PC, iar Cinepub a pus filmele româneşti full gratis pe canalul său YouTube. Vizionare plăcută! Pe listă sunt "Moartea Domnului Lăzărescu", "Marfa şi banii", "Rocker", "Undeva la Palilula".

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×