Lenovo Air TWS este o pereche de căști wireless cu autonomie generoasă și driver de 6mm; Acum la reducere pe Cafago

1.292 ori
<b>Lenovo Air TWS este o pereche de căști wireless cu autonomie generoasă și driver de 6mm; Acum la reducere pe Cafago</b>E drept că pe site-urile retailerilor din China găsim multe căști wireless la prețuri accesibile, dar multe dintre acestea provin din partea unor firme de care nu prea am auzit. Un preț prea mic trage semnale și cu privire la calitatea audio

Din când în când v-am mai prezentat aici pe Mobilissimo și unele perechi de căști wireless pe care le-am găsit în China, modele cu prețuri accesibile care promiteau o experiență destul de bună în materie de playback audio, asta raportată sumei plătite. Astăzi avem ceva pentru cei cu buget puțin mai mare și anume căștile Lenovo AIR TWS vândute acum la reducere de către Cafago.com.

Lenovo AIR TWS

Căștile de față se remarcă și la capitolul design, dar și prin cutiuța de purtare ce are rol de încărcător. Lenovo AIR TWS sunt destinate atât pentru playback-ul audio de zi cu zi, dar și pentru activități ce implică jogging-ul, semn că producătorul s-a asigurat de faptul că aceste căști nu vor scăpa din urechi și la alergare.

Lenovo AIR TWS

Avem parte aici de conectivitate Bluetooth 4.2, de un driver audio de 6 mm, de impedanță de 16 oHm și de o frecvență de răspuns cuprinsă între 20 - 20000 Hz. Sensibilitatea audio este de 42dB +/- 3dB și bateria de 55 mAh pentru fiecare cască asigură o autonomie de 3 ore playback audio, sau 3 ore de convorbiri. Cutiuța de purtare asigură extra 10 ore de playback prin rolul său de powerbank.

Lenovo AIR TWS

Lenovo Air TWS dispune de butoane tactile pe fiecare cască și există numeroase gesturi pentru a răspunde la apeluri, trece la următoarea melodie sau crește volumul. Apropo, căștile dispun și de certificare IPX5 pentru rezistență la apă și praf! Folosind codul promo L251PA puteți achiziționa aceste căști de pe Cafago la suma de 36.99 euro până la data de 31 decembrie! 

Alte reduceri:

  • Cameră video de acțiune 4K - 29 euro folosind codul L6251BR
  • Încărcător wireless Qi - 9.49 euro folosind codul L5367V
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×