Ce SF-uri ne mai pregătește Google la standul Pod de la MWC 2012

1.110 ori
<b>Ce SF-uri ne mai pregătește Google la standul Pod de la MWC 2012</b>Când ești Google și ții în spate YouTube, Gmail, Google+ și Android nu poți să te prezenți la Mobile World Congress cu un stand din plastic și 2 animatoare drăguțe. Astfel, anul trecut am văzut un fantastic aranjament sub numele de Google Pod...

Când ești Google și ții în spate YouTube, Gmail, Google+ și Android nu poți să te prezenți la Mobile World Congress cu un stand din plastic și 2 animatoare drăguțe. Astfel, anul trecut am văzut un fantastic aranjament sub numele de Google Pod și având rol de loc de desfășurare pentru gigantul motoarelor de căutare la MWC 2011. Aranjamentul includea roboți gigantici, două etaje de reprezentări grafice ale terminalelor mobile și roboței Android distrându-se. Hai să vedem ce ni se pregătește în 2012.

Acum Google a lansat o pagină specială http://www.android.com/events/mwc/2012/ pentru evenimentele de la MWC 2012, iar dacă o accesați veți vedea o numărătoare inversă și doi roboți misterioși care plutesc în jurul celui verde central. Bănuim că toată zona expoziționala dedicată Google va fi branduita Android, de la cocktailuri cu forme de roboțel verde până la insigne și tricouri cu faimosul personaj. Ar fi interesant să vedem dacă firma americană va reuși să ne ofere și roboței plutitori în acest an.

Poate că vom vedea și un mic preview pentru Android 5.0 Jelly Bean, care e doar la 2 luni și jumătate distanță și ar fi cazul să își semnaleze existenta. Dacă îmi amintesc bine acum un an a existat și un trenuleț cu toate terminalele Android aranjate în ordine cronologică. în acest an, având în vedere numărul uriaș de terminale, trenulețul probabil că ar ocupa încă 2-3 standuri la MWC 2012. în cele din urmă rețineți că noi de la Mobilissimo.ro ne vom afla acolo și vă vom prezenta live standurile de la MWC.

[via slashgear]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×