Google ar pregăti două smartwatch-uri Nexus pentru această toamnă

904 ori
<b>Google ar pregăti două smartwatch-uri Nexus pentru această toamnă</b>La scurt timp după ce publicația AndroidPolice.com ne prezenta o randare 3D pentru viitorul smartphone HTC Nexus, primim astăzi  și informații despre posibila existență a două smartwatch-uri Google Nexus. Având numele de cod Swordfish și Angelfish, cele

După ce ne-au prezentat o randare pentru viitorul smartphone HTC Nexus așteptat în această toamnă, cei de la AndroidPolice.com revin astăzi cu o informație interesantă ce include tot Google în ecuație. Mai precis, aflăm faptul că marele G ar pregăti pentru această toamnă și două smartwatch-uri Nexus ce vor rula platforma Android Wear 2.0 - aceasta din urmă fiind prezentată pe scurt și la Google I/O 2016.

Aparent, cele două dispozitive vor oferi diagonale diferite ale ecranului, modele cunoscute pentru moment sub numele de cod Angelfish - cel cu display mai generos, respectiv Swordfish cel cu diagonala mai redusă. Ambele vor oferi totuși minim un buton fizic ce se va putea roti și astfel oferi utilizatorului posibilitatea de a naviga printre aplicațiile și meniurile smartwatch-ului.

Se pare că varianta cu ecran mai mare ne va oferi și alte două butoane secundare, plasate în partea de sus și jos a dispozitivului. Cel mai probabil vom beneficia aici de asistentul vocal Google Assistant, modalitate prin care vom putea interacționa cu diverse funcții ale ceasului. Rămâne de văzut ce alte lucruri vom afla despre aceste smartwatch-uri în lunile următoare.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×