UPDATE: Aplicația de mesagerie Google Allo este lansată oficial; disponibilă pe iOS și Android (Descărcați de aici)!

2.538 ori
<b>UPDATE: Aplicația de mesagerie Google Allo este lansată oficial; disponibilă pe iOS și Android (Descărcați de aici)!</b>În urmă cu doar câteva zile, @evleaks ne informa despre posibilitate ca aplicația de mesagerie Google Allo să fie lansată oficial chiar în această săptămână pe data de 21 septembrie. Ei bine, iată că acest debut are loc fix în ziua menționată și astfel

Aplicația de mesagerie Google Allo debutează astăzi oficial pentru platformele Android și iOS, software al cărui scop este acela de a ajuta utilizatorii să-și facă planuri, să găsească infromații și să se exprime mai ușor în discuțile cu prietenii. Logarea în aplicație se va realiza pe baza numărului de telefon, și astfel oricine deține acest detaliu va putea comunica cu noi - exact ca în cazul lui WhatsApp.

Google Allo

Printre funcțiile și caracteristicile aduse de către Google Allo avem și Smart Reply - modalitate prin care putem răspunde mai repede atunci când ne aflăm în mișcare cu o singură atingere. Ni se vor sugera răspunsuri la fotografii, și totodată sistemul se va îmbunătăți pe măsură ce este utilizat. Regăsim și numeroase emoji-uri respectiv stickere în cadrul aplicației, cât și posibilitatea de a desena pe fotografii.

Google Allo

Integrat în Google Allo este și Google Assistant - având astfel posibilitatea de a căuta informații despre vreme, trafic, locuri, destinații sau zboruri direct din aplicația de mesagerie. Pentru accesarea funcției va trebui doar să tastăm @google în Allo. Există și modul Incognito prin care toate conversațiile sunt criptate 'end-to-end' și au caracteristici suplimentare de confidențialitate precum notificări discrete și mesaje care expiră. 

Puteți descărca Google Allo de aici:

UPDATE: Începând de astăzi aplicația Google Allo poate fi descărcată oficial și din România, fiind disponibilă pentru smartphone-urile ce rulează sistemul de operare Android sau iOS. Găsiți link-urile aferente mai sus!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×