Ce trebuie să știți Înainte să cumpărați un HTC One X - ghid de achiziție

3.329 ori
<b>Ce trebuie să știți Înainte să cumpărați un HTC One X - ghid de achiziție</b>în lumina ultimelor probleme descoperite cu terminale de top ca Nexus 7 și HTC One X, sau chiar Galaxy S III, am decis că poate e o idee bună să vă informăm ce trebuie verificat la cumpărarea unui terminal nou. și cine poate face asta mai bine...

în lumina ultimelor probleme descoperite cu terminale de top ca Nexus 7 și HTC One X, sau chiar Galaxy S III, am decis că poate e o idee bună să vă informăm ce trebuie verificat la cumpărarea unui terminal nou. și cine poate face asta mai bine decât o persoană care cunoaște toate chichițele unui device nou? E vorba despre @baadnewz, un binecunoscut hacker și dezvoltator de custom ROM-uri pe XDA Developers.

Acest dezvoltator roman a postat pe Forumul Mobilissimo.ro un ghid detaliat pentru achiziționarea lui HTC One X. @baadnewz este cunoscut pentru ROM-urile InsertCoin create pentru telefoane HTC, iar de curând și-a cumpărat un HTC One X. Din păcate a avut și probleme cu smartphone-ul sau, iar din pățaniile sale putem învăța cu toții. Prima recomandare din ghid este să cumpărăm telefonul prin canale oficiale, pentru a beneficia de service apoi, la fel cum a făcut și dezvoltatorul pe care îl citam aici.

O idee ar fi achiziția de la emag.ro, care oferă retur în 30 de zile, sau orice alt magazin online, de vreme ce prin lege aveți voie să returnați produsele în 10 zile, în cazul celor cumpărate online. Printre defectele posibile ale lui HTC One X se numara petele galbene de pe ecran, care apar din cauza lipiciului folosit la display și sunt provocate de temperatura mare. O altă problemă este semnalul slab la WiFi sau GSM sau îmbinarea nereușită la marginea carcasei unibody. Aceste probleme se văd în maxim 2 zile de la achiziție, deci de aceea e util să știți ce să căutați.

O altă problemă este ripple effect: apăsați pe marginea display-ului la colțuri și vedeți dacă se schimbă coloritul. Mai multe detalii aflați de pe Forum.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×