Samsung a Început să trimită invitații pentru evenimentul Unpacked de la IFA 2012! Vine Galaxy Note II!

957 ori
<b>Samsung a Început să trimită invitații pentru evenimentul Unpacked de la IFA 2012! Vine Galaxy Note II!</b>Ce altceva decât un nou Galaxy Note putem aștepta de la un eveniment la care invitația Samsung de mai jos prezintă foarte clar un stylus? Gigantul sud-coreean a început să trimită invitații pentru evenimentul sau de la IFA 2012, care va avea loc...

Ce altceva decât un nou Galaxy Note putem aștepta de la un eveniment la care invitația Samsung de mai jos prezintă foarte clar un stylus? Gigantul sud-coreean a început să trimită invitații pentru evenimentul sau de la IFA 2012, care va avea loc pe 29 august.

Ce e interesant e că Samsung mai are un eveniment programat pe 15 august și se zvonea inițial ca acela va fi cel destinat prezentării lui Galaxy Note II. Totuși, recent au apărut și zvonuri despre o tabletă Samsung cu ecran Retina de 11 inch și procesor quad core Exynos, deci poate de aceea avem două evenimente în aceeași lună. Tot zvonuri recente afirma că Galaxy Note II este puțin mai mare decât predecesorul său, cu o diagonală de 5.5 inch, designul sau aduce cu al lui Galaxy S III și corpul este mai subțire decât al primului Note.

Cu un an în urmă la IFA 2011, Samsung a prezentat atât Galaxy Note, cât și Galaxy Tab 7.7 și Bada 2.0. A fost și un incident, care a implicat autoritățile germane, ce au înlăturat Galaxy Tab 7.7 de la standul Samsung pentru că încalca brevete Apple, aparent. Așteptarea lui Galaxy Note II e mare, mai ales că primul Note a făcut furori și a inspirat și alte companii să adopte acest format. Cât despre tableta de 11 inch cu rezoluție 1600p, dacă îi pot spune așa și aceasta e așteptată cu brațele deschise, drept un rival pe măsura lui iPad 3.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×