Cea mai nouă modă din China: spartul nucilor cu Nokia 6 (Video)

3.276 ori
<b>Cea mai nouă modă din China: spartul nucilor cu Nokia 6 (Video)</b>Chinezii au un hobby să spunem din spartul nucilor cu telefoanele mobile. Nu este prima dată când vedem asemenea 'teste' puse la cale de către posesorii de telefoane, iar astăzi îl vedem pus la treabă chiar pe Nokia 6. Smartphone-ul și a sa carcasă

Dacă tot e la mare căutare Nokia 6 în China, cu peste 1.4 milioane de înregistrări într-o săptămână şi vânzare instant a primului stoc în 60 de secunde, hai să vedem cum se poartă chinezii cu telefoanele proaspăt cumpărate. Mai jos avem un clip în care terminalul e tratat cum păţeau modelele clasice Nokia, cunoscute pentru rezistenţa lor. Nokia 6 sparge nuci de această dată.

Dacă Nokia 3310 a fost călcat de tanc, s-a tras cu arma în el şi a fost scăpat din toate poziţiile posibile, deseori supravieţuind, publicul chinez a vrut să vadă dacă ADN-ul său mai e prezent şi în noul release. Aparent acesta nu e primul clip de genul, pentru că au mai apărut teste de rezistenţă de acest tip publicate pe YouTube. Cert e că telefonul se descurcă admirabil când vine vorba de spart nuci, fiind capabil să crape şi coaja a câte 3 deodată.

În celelalte clipuri, dar şi în acesta vedem telefonul că sparge nucile, atât cu faţa, cât şi cu spatele, semn că protecţia Gorilla Glass din faţă e destul de rezistentă şi spatele e la rândul său bine construit. Acum mai rămâne să vedem dacă s-au mai păstrat şi alte atribute clasice Nokia, precum super bateria, acustica excelentă sau convorbirile cristaline.

Şi poate nu ar strica şi un test ca pe vremuri "Will it Blend".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×