Lenovo nu vrea să se dueleze cu Apple sau Samsung prin Moto Z, se mulţumeşte cu nişa în care activează

Autor:  | Publicat în:  Lenovo  Motorola 1.653 ori
<b>Lenovo nu vrea să se dueleze cu Apple sau Samsung prin Moto Z, se mulţumeşte cu nişa în care activează</b>Direct din partea lui David Roman, Senior Vicepreşedinte şi şef de Marketing la Lenovo aflăm astăzi faptul că firma nu vrea să se ducele cu Apple sau Samsung prin Moto Z, mulțumindu-se și cu nișa în care activează la ora actuală. Acest telefon modular

Lenovo administrează în mod excelent Motorola după ce au preluat compania de la Google, care pur şi simplu nu ştia ce să facă cu inventatorul telefoanelor mobile. Cu terminale modulare ce au prins mai bine decât LG G5, cei de la Lenovo/Motorola au toate motivele să fie optimişti. Totuşi ei rămân cu picioarele pe pământ şi recunosc că vând produse de nişă şi nu vor să concureze cu Samsung sau Apple.

Pe Moto Z l-am testat recent la Mobilissimo.ro şi am fost foarte încântaţi de el, de la designul elegant şi talia subţire, până la bateria capabilă şi camera peste aşteptări. Adăugăm şi modulele mai mult decât interesante şi atractive, dar şi cam scumpe şi avem un produs inedit şi cu şanse reale de a acapara un segment de public. Totuşi, David Roman, Senior Vicepreşedinte şi şef de Marketing la Lenovo recunoaște că Moto Z nu e cheia pentru a întrece Apple şi Samsung.

Iată ce a avut el de spus mai exact:

"Când te gândeşti la o piaţă ce e atât de mare încât include 1.5 miliarde de telefoane vândute pe an, chiar şi o nişă de 2% din acea piaţă este un segment apreciabil".

Chiar dacă un procent mic din giganticul segment smartphone ajunge acaparat de modelele Moto Z, tot e o victorie pentru Lenovo. Deja ei stau mai bine decât LG G5 ca implementare de modularitate şi probabil ca vânzări. Aici vedeam că Moto Z nu stătea chiar rău în SUA, având o ascensiune a popularităţii din vara până în toamna anului trecut. Cu Moto Z (2017) pregătit de lansare, perspectiva e pozitivă pentru companie.

Aşteptam totuşi şi module cu preţ ceva mai rezonabil pe viitor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×