Ceas analog include feature-uri ale lumii digitale

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.346 ori
<b>Ceas analog include feature-uri ale lumii digitale</b>Ceasul de mana Zihotch este o combinatie excelenta intre analog si digital, in lumea terminalelor mobile. Acesta este produs de catre Maywa Denki, una dintre companiile ciudate din industria gadgeturilor. &nbsp; De mentionat este si faptul ca ceasul nu va...

Ceasul de mana Zihotch este o combinatie excelenta intre analog si digital, in lumea terminalelor mobile. Acesta este produs de catre Maywa Denki, una dintre companiile ciudate din industria gadgeturilor.

De mentionat este si faptul ca ceasul nu va afisa ora, decat daca ii porunciti sa faca asta, prin intermediul unei voci electronice. Tot ce trebuie sa faceti este sa apasati pe combinatia de taste necesara si veti avea acces la nenumarate conturi. In cazul in care v-ati decis deja, Un astfel de ceas va costa doar 47.72 dolari, fiind disponibil si online.

Designul ceasului analog este extrem de interesant, acesta incluzand un soi de disc in miniatura, prezent de obicei la telefoanele fixe vechi. In centrul acestui disc se afla un super difuzor, capabil sa faca invidioase cele mai noi music phone-uri. Lipsa unei liste de specificatii tehnice se simte, in conditiile in care producatorul nu doreste inca o lansare oficiala, pastrandu-si entuziasmul pentru inceputul lui noiembrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×