Cititorul de amprente integrat în ecran, de la mit la realitate

1.574 ori
<b>Cititorul de amprente integrat în ecran, de la mit la realitate</b>Astăzi LG anunță oficial prin intermediul unei postări pe LG Innotek, scannerul de amprente integrat în display. Conform celor de la LG, cititorul de amprente integrat direct în panoul frontal al telefonului fără vreun buton fizic dedicat..

Încă din vara trecută apăruseră informaţii, cum că Apple ar lucra la un telefon de nouă generaţie care va veni fără vreun buton frontal şi cum ştim că aceştia nu vor renunţa prea curând la Touch ID şi nici n-o să-l integreze lateral sau în spatele telefonului, e de la sine înţeles că acesta va fi inclus în ecran. Există şi brevete în acest sens, deci tehnologia există.

Tot vara trecută, în aceeaşi perioadă (probabil impulsionaţi de zvonurile venite din tabăra Apple), LG dezvăluia prin intermediul autorităţilor SUA în materie de brevete, un telefon ce se afişa cu margini curbate, dar şi cu un astfel de scanner de amprente integrat în display.

Astăzi, același producătorul Sud Coreean, anunță oficial prin intermediul unei postări pe LG Innotek, noua tehnologie. Conform celor de la LG, cititorul de amprente integrat direct în panoul frontal al telefonului fără vreun buton fizic dedicat, ar avea o sumedenie de avantaje ca, dezvoltarea unor designuri deosebite, plasarea modulului în forma și locul dorit pe ecran fără vreo limitare, totodată, această tehnologie va oferi şi o mai mare libertate în dezvoltarea unui concept rezistent la apă, eliminând încă un motiv de îngrijorare.

Am amintit la începutul articolului de Apple, deoarece am avut un déjà vu, mai precis ştiam că aceştia urmează a prezenta tehnologia 3D Touch cu mult timp înainte ca ea să își primească loc pe iPhone, totuşi nu ei au fost primii care au anunțat un astfel de terminal, ci Huawei, oadată cu lansarea lui Mate S în septembrie anul trecut. Urmând aceeaşi cale, am putea vedea un telefon cu cititor de amprente integrat în ecran mai rapid de la LG decât de la Apple, în ciuda faptului că cei din Cupertino au prezentat publicului un astfel de brevet încă din anul 2013!

Cert e ca tehnologie există, iar în perioada următoare vom avea parte de ea, ce nu poate decât să ne încânte!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×