Cel mai ieftin Nokia din lume? Finlandezii lansează telefonul Nokia 103, cu preț de 16 euro

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.056 ori
<b>Cel mai ieftin Nokia din lume? Finlandezii lansează telefonul Nokia 103, cu preț de 16 euro</b>Nokia tocmai a anunțat un nou telefon în Nigeria, dacă nu mă înșel tara în care a fost vândut telefonul cu numărul 1 miliard, adică un Nokia 1100. Ei bine națiunea africană va avea in curând parte de Nokia 103, cel mai nou telefon al...

Nokia tocmai a anunțat un nou telefon în Nigeria, dacă nu mă înșel tara în care a fost vândut telefonul cu numărul 1 miliard, adică un Nokia 1100. Ei bine națiunea africană va avea in curând parte de Nokia 103, cel mai nou telefon al finlandezilor, care costă doar 16 euro fără taxe.

în mod bizar compania nordică nu a publicat vreun detaliu despre terminal pe site-ul său, deci e posibil ca lansarea să fie una locală. Aflați că Nokia 103 este rezistent la praf, vine cu o carcasă anti zgârieturi și are un display alb/negru de 1.36 inch, funcție lanternă, radio FM (necesită headset) și o baterie de 800 mAh. Aceasta din urmă oferă 27 de zile de funcționare în standby și 11 ore de convorbiri. Terminalul măsoară 15.3 mm în grosime și cântărește 77 de grame.

Telefonul va fi lansat în trimestrul 2 și se pare că ar putea părăsi Nigeria în cele din urmă, dar probabil doar către tari din lumea a treia. Alte funcții ale telefonului includ 32 de sonerii polifonice, 500 de intrări în agenda telefonică, un calendar și un ceas cu alarma. Mă simt când în anii 90 când văd acest telefon, iar prețul sau este fantastic. Cu un Nokia 103 și tableta Aakash de 35 de dolari din India, plătești sub 100 de dolari și ai o tabletă Android (4.0 chiar după update) și un handset la care chiar poți vorbi ore intregi... cam asta înseamnă tehnologie accesibilă oricui.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×