Cel mai interesant clip cu un iPhone 5S pe care Îl puteți vedea: Domino cu iPhone! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.404 ori
<b>Cel mai interesant clip cu un iPhone 5S pe care Îl puteți vedea: Domino cu iPhone! (Video)</b>Deși în prima instanță am crezut că am de-a face cu un domino real cu 10.000 de iPhone-uri, care merită să ajungă viral, mi-am dat seama că acest clip este randat, dar rămâne totuși impresionant. Băieții de la AatmaStudio au dat lovitura din...

Deși în prima instanță am crezut că am de-a face cu un domino real cu 10.000 de iPhone-uri, care merită să ajungă viral, mi-am dat seama că acest clip este randat, dar rămâne totuși impresionant. Băieții de la AatmaStudio au dat lovitura din nou, după ce au creat acele clipuri cu un iPhone cu proiector încorporat sau cu iPad-ul care se unește cu un alt iPad pentru a forma o singură tableta.

Acum ei promovează funcția NFC, care ar putea sosi pe iPhone 5S și fac asta printr-un clip în care prezintă 10.000 de iPhone-uri căzând în cadrul unui domino. Ideea este că fiecare iPhone care cade peste următorul îi dă mai departe o informație/un clip și împreună formează o imagine uriașă, cu secvențe din clipurile AatmaStudio.

Aceasta ar fi o reclamă excelentă la NFC, după ce am văzut atât de multe telefoane Galaxy S3 atingându-se în clipuri, cu doi iubiți care își transmit o poză astfel. Suntem de abia la începutul unui val de imagini și clipuri legate de următorul iPhone, deci vă recomand să vă așteptați la concepte și mai trăznite.

⚡ Orange România au de dat 5 televizoare smart Samsung și 5 telefoane Huawei P20 ca premiu, celor care doresc televiziune prin cablu gratuit (oarecum). Oferta se numește Orange Love, iar detalii găsiți aici.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×