HTC M4 ar putea sosi În luna iunie, un soi de HTC One midrange

1.445 ori
<b>HTC M4 ar putea sosi În luna iunie, un soi de HTC One midrange</b>Dacă în 2013 HTC a adus la MWC 2013 o tripletă de telefoane din seria One și în 2013 ne așteptam la aceeași strategie. Ei bine, HTC a lansat modelul One înainte de MWC și nu a existat nici o tripletă. în prealabil se zvonise că pe lângă HTC...

Dacă în 2013 HTC a adus la MWC 2013 o tripletă de telefoane din seria One și în 2013 ne așteptam la aceeași strategie. Ei bine, HTC a lansat modelul One înainte de MWC și nu a existat nici o tripletă. în prealabil se zvonise că pe lângă HTC One, vom mai avea două noi modele HTC M4 și HTC G2.

Dacă acesta din urmă nu s-a concretizat, despre M4 am tot aflat informații și am avut parte de scăpări. Cei de la Digitimes au informații noi despre telefon și afirma că ar fi o versiune ușor modificată de HTC One, care ar urma să ajungă pe piața în iunie, cu 700.000 de unități livrate până la finalul acelei luni.

HTC M4 ar urma să vină cu un display HD de 4.3 inch, procesor dual core de 1.2 GHz, 2 GB RAM și o cameră de 13 megapixeli, plus Android Jelly Bean. Sincer să fiu mă așteptam la dotări mai bune și acest model nu prea sună ca un "HTC One" modificat. Mai era și teoria că HTC M4 va fi de fapt un HTC First ușor modificat, care sună mai plauzibil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×