Noi componente de iPhone 5S ajung pe web; Iată cum arată!

Autor:  | Publicat în:  Apple 989 ori
<b>Noi componente de iPhone 5S ajung pe web; Iată cum arată!</b>Componentele de iPhone 5S nu reprezintă neapărat ceva nou, deoarece scăpari de acest gen am mai avut și luna trecută. Acum retailerul japonez Moumantai a pus mâna pe câteva componente, pe care le puteți admira în imaginile de mai jos. &nbsp;...

Componentele de iPhone 5S nu reprezintă neapărat ceva nou, deoarece scăpari de acest gen am mai avut și luna trecută. Acum retailerul japonez Moumantai a pus mâna pe câteva componente, pe care le puteți admira în imaginile de mai jos.

Printre acestea se numără și o presupusă camera frontală pentru urmașul lui iPhone 5, pe care o vedeți comparata cu camera frontală a telefonului din 2012. Diferențele între cele două sunt destul de mari și se pare că cealaltă componenta descoperită ar fi una misterioasă, cu funcție necunoscută încă. Să fie vorba de părți utile pentru senzorul de amprente?

Noi componente de iPhone 5S ajung pe web; Iată cum arată!

Sursa franceză a scăpării a comparat a doua componentă cu hardware-ul de pe iPad-uri și iPhone-uri și nu a ajuns la un numitor comun. Un lucru e sigur: iPhone 5S va aduce câteva diferențe de design față de iPhone 5, cel puțin în privința aranjării componentelor în carcasă. Dacă se schimbă o componenta, se schimba toate, sau cel puțin aranjarea lor, zic eu.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×