Cel mai nou handset high-end LG "scapat" pe Internet

Autor:  | Publicat în:  LG 2.495 ori
<b>Cel mai nou handset high-end LG "scapat" pe Internet</b>Un nou concurent misterios pe piata smartphone-urilor din 2008 este cel din imaginea de mai jos, terminalul fiind produs de LG si parand destul de promitator. Acest "enV2" este succesorul lui enV/VX9900, handset care a cunoscut succesul la momentul...

Un nou concurent misterios pe piata smartphone-urilor din 2008 este cel din imaginea de mai jos, terminalul fiind produs de LG si parand destul de promitator.

Acest "enV2" este succesorul lui enV/VX9900, handset care a cunoscut succesul la momentul lansarii sale. Avem de-a face cu un hibrid, dotat cu tastatura QWERTY si axat pe functii multimedia, desi suportul pentru codecuri nu a fost inca anuntat. O camera de 2 megapixeli se gaseste de asemenea pe lista de specificatii, evoluand de la cea de 1.3 megapixeli a variantei originale. enV2 include si un slot microSD, dar si slotul USB standard, iar atunci cand terminalul va fi inchis, un display de dimensiuni mai mici si un keypad isi vor face aparitia.

In acest mod, terminalul va fi o optiune atat pentru amatorii de tehnologie de top, pasionati de smartphone-uri, cat si pentru cei care vor folosi doar functia de divertisment si multimedia. Dupa cum este cazul la majoritatea acestor handseturi "scapate", nu cunoastem inca o data de lansare sau un pret, dar se pare ca nu mai avem mult de asteptat pana la un anunt oficial al producatorului. Sa fie acesta rivalul care va rapune celebrul SideKick?


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×