Cel mai nou handset high-end LG "scapat" pe Internet

Autor:  | Publicat în:  LG 2.470 ori
<b>Cel mai nou handset high-end LG "scapat" pe Internet</b>Un nou concurent misterios pe piata smartphone-urilor din 2008 este cel din imaginea de mai jos, terminalul fiind produs de LG si parand destul de promitator. Acest "enV2" este succesorul lui enV/VX9900, handset care a cunoscut succesul la momentul...

Un nou concurent misterios pe piata smartphone-urilor din 2008 este cel din imaginea de mai jos, terminalul fiind produs de LG si parand destul de promitator.

Acest "enV2" este succesorul lui enV/VX9900, handset care a cunoscut succesul la momentul lansarii sale. Avem de-a face cu un hibrid, dotat cu tastatura QWERTY si axat pe functii multimedia, desi suportul pentru codecuri nu a fost inca anuntat. O camera de 2 megapixeli se gaseste de asemenea pe lista de specificatii, evoluand de la cea de 1.3 megapixeli a variantei originale. enV2 include si un slot microSD, dar si slotul USB standard, iar atunci cand terminalul va fi inchis, un display de dimensiuni mai mici si un keypad isi vor face aparitia.

In acest mod, terminalul va fi o optiune atat pentru amatorii de tehnologie de top, pasionati de smartphone-uri, cat si pentru cei care vor folosi doar functia de divertisment si multimedia. Dupa cum este cazul la majoritatea acestor handseturi "scapate", nu cunoastem inca o data de lansare sau un pret, dar se pare ca nu mai avem mult de asteptat pana la un anunt oficial al producatorului. Sa fie acesta rivalul care va rapune celebrul SideKick?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×