Cel mai scump iPod din lume, vandut la o licitatie caritabila

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.007 ori
<b>Cel mai scump iPod din lume, vandut la o licitatie caritabila</b>Aceia dintre dumneavoastra care detesta terminalele si media playerele stralucitoare si superficiale sa isi acopere ochii acum! Ceea ce vedeti in imaginea urmatoare este un iDiamond iPod, creat de catre bijutierul Thomad Heyerdahl. Valoarea acestui player...

Aceia dintre dumneavoastra care detesta terminalele si media playerele stralucitoare si superficiale sa isi acopere ochii acum! Ceea ce vedeti in imaginea urmatoare este un iDiamond iPod, creat de catre bijutierul Thomad Heyerdahl.

Valoarea acestui player a fost estimata la 20.000 de lire sterline, iar terminalul a fost scos la licitatie saptamana trecuta, in cadrul unei actiuni caritabile pentru Soil Association, un grup ecologic. iDiamond este suflat cu aur de 18 karate, dar nu orice aur, ci varianta alba si roz a pretiosului metal. Adaugati 430 de de diamante acestui cocktail extravagant de tehnologii si veti obtine un gadget care va va fura privirea.

Producatorul sau, Heyerdahl a recunoscut ca procesul de creatie a durat enorm, dar rezultatul merita efortul. "Este special, atunci cand creezi doar unul singur. Daca cream o intreaga linie de astfel de iPod-uri, ar fi trebuit sa ne ocupam de aspectele sale comerciale" declara bijutierul. Heyherdahl este de asemenea producatorul seriei iDiamond de casti pentru iPod, pe care le puteti cumpara, dar niciodata nu le veti purta in public, din cauza stralucirii acestora.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×