Cel mai scump smartphone din lume, iPhone 5 cu carcasă din aur ticsită cu diamante

Autor:  | Publicat în:  Apple 5.659 ori
<b>Cel mai scump smartphone din lume, iPhone 5 cu carcasă din aur ticsită cu diamante</b>Presupun că există cerere din moment ce periodic apar ediții limitate de acest fel. Mai degrabă cred că este o metodă de a face reclamă celui care concepe produsul. în cazul de față este un bijutier din Liverpool care în trecut a recidivat cu...

Presupun că există cerere din moment ce periodic apar ediții limitate de acest fel. Mai degrabă cred că este o metodă de a face reclamă celui care concepe produsul. în cazul de față este un bijutier din Liverpool care în trecut a recidivat cu un iPhone 4 burdușit cu diamante. A urmat un iPad 2 din aur și MacBook Air într-o ediție în care platina era scoasă în față.

iPhone 5-ul cu carcasă din aur și diamante costă peste 10 milioane de lire sterline, în jur de 15.3 milioane dolari. A fost fabricat manual și au fost nevoie de nouă săptămâni. Carcasa este din aur de 24 karate și butonul de home dintr-un diamant negru de 26 karate. Logo-ul Apple include 53 de pietre prețioase și în total s-au utilizat 600.

Cel mai scump smartphone din lume, iPhone 5 cu carcasă din aur ticsită cu diamante

Telefonul a fost făcut la comandă pentru un om de afaceri din China. Acesta deținea și diamantul încrustat ca buton de Home. Va fi și o ediție limitată la un preț ceva mai redus de 33.800 dolari și lipsesc pietrele prețioase ci doar carcasa din aur.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×