Cel mai scump smartphone din lume, iPhone 5 cu carcasă din aur ticsită cu diamante

5.877 ori
<b>Cel mai scump smartphone din lume, iPhone 5 cu carcasă din aur ticsită cu diamante</b>Presupun că există cerere din moment ce periodic apar ediții limitate de acest fel. Mai degrabă cred că este o metodă de a face reclamă celui care concepe produsul. în cazul de față este un bijutier din Liverpool care în trecut a recidivat cu...

Presupun că există cerere din moment ce periodic apar ediții limitate de acest fel. Mai degrabă cred că este o metodă de a face reclamă celui care concepe produsul. în cazul de față este un bijutier din Liverpool care în trecut a recidivat cu un iPhone 4 burdușit cu diamante. A urmat un iPad 2 din aur și MacBook Air într-o ediție în care platina era scoasă în față.

iPhone 5-ul cu carcasă din aur și diamante costă peste 10 milioane de lire sterline, în jur de 15.3 milioane dolari. A fost fabricat manual și au fost nevoie de nouă săptămâni. Carcasa este din aur de 24 karate și butonul de home dintr-un diamant negru de 26 karate. Logo-ul Apple include 53 de pietre prețioase și în total s-au utilizat 600.

Cel mai scump smartphone din lume, iPhone 5 cu carcasă din aur ticsită cu diamante

Telefonul a fost făcut la comandă pentru un om de afaceri din China. Acesta deținea și diamantul încrustat ca buton de Home. Va fi și o ediție limitată la un preț ceva mai redus de 33.800 dolari și lipsesc pietrele prețioase ci doar carcasa din aur.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×