Samsung Începe producția În masă a memoriei NAND Flash de 128 GB

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.172 ori
<b>Samsung Începe producția În masă a memoriei NAND Flash de 128 GB</b>Samsung a anunțat în această săptămână ca a început producția în masă a chipurilor de memorie NAND Flash de 128 GB, de tip 3 bit multi level cell (MLC). Gigantul sud-coreean va produce noile chipuri folosind o tehnologie de 10 nm. Astfel,...

Samsung a anunțat în această săptămână ca a început producția în masă a chipurilor de memorie NAND Flash de 128 GB, de tip 3 bit multi level cell (MLC). Gigantul sud-coreean va produce noile chipuri folosind o tehnologie de 10 nm.

Astfel, Samsung va oferi pe piața memoria single layer cu cea mai mare densitate de până acum și e posibil să vedem și variante de 128 GB ale telefoanelor, phableturilor și tabletelor sale în curând. Noul chip reprezintă o evoluție a segmentului NAND Flash, conform lui Young-Hyun Jun, oficial al companiei asiatice.

Noile chipuri de memorie se vor găsi pe notebook-uri, PC-uri, servere și numeroase terminale mobile. Beneficiul în acest caz este ca un chip NAND de 128 GB va permite Samsung să crească producția de SSD-uri cu stocare mai mare de 500 GB. Astfel se va grăbi tranziția totală de a HDD-uri pe PC-uri la SSD-uri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×