Cel mai subțire telefon din lume, Vivo X3 ar putea debuta și internațional pe 1 septembrie (video)

Autor:  | Publicat în:  Vivo 2.438 ori
<b>Cel mai subțire telefon din lume, Vivo X3 ar putea debuta și internațional pe 1 septembrie (video)</b>Vivo X3 este acum oficial cel mai subțire telefon din lume, el fiind anunțat recent. Terminalul a ajuns pe web de câteva ori înaintea lansării și impresionează prin talia mai subțire de 6 mm. &nbsp; Handsetul este produs de către chinezii de la...

Vivo X3 este acum oficial cel mai subțire telefon din lume, el fiind anunțat recent. Terminalul a ajuns pe web de câteva ori înaintea lansării și impresionează prin talia mai subțire de 6 mm.

Handsetul este produs de către chinezii de la BBK și este dotat cu un CPU quad core Cortex A7 de 1.5 GHz (28 nm), 1 GB RAM și 16 GB memorie internă. El dispune și de un ecran IPS cu rezoluție 1280 x 720 și încorporează o cameră de 8 megapixeli în spate și una de 5 megapixeli în față. Acest terminal măsoară 5.75 mm în grosime și reușește totuși să integreze o baterie de 2000 mAh.

Vivo X3 vine și cu câteva funcții care îl scot în evidență fața de rivali, precum un sistem de gesturi care le permite utilizatorilor să pornească anumite funcții și aplicații. Acest mișcări swipe pot activa aplicațiile chiar și dacă ecranul e în standby. în plus, X3 folosește unul dintre cele mai bune chipuri DAC audio de pe piață.

Prețul acestui device este de 410 dolari și se zvonește că el va avea și o lansare globală pe 1 septembrie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×