Andromeda - OS-ul hibrid reprezentat de fuziunea lui ChromeOS cu Android ar putea primi un preview pe 4 octombrie

1.432 ori
<b>Andromeda - OS-ul hibrid reprezentat de fuziunea lui ChromeOS cu Android ar putea primi un preview pe 4 octombrie</b>Pe data de 4 octombrie cei de la Google au pregătit un eveniment de presă special, loc unde așteptăm lansarea unor produse precum smartphone-urile Pixel și Pixel XL, a unei variante de Chromecast 4K, dar și a unui router wifi. Tot aici am putea primi

Evenimentul Google programat pentru data de 4 octombrie ne promite lansări foarte interesante, precum noile terminale mobile Pixel și Pixel XL, un router WiFi, dar și o variantă nouă de Chromecast ce le va permite utilizatorilor să distribuie conținut 4K de pe smartphone sau tabletă către televizor. În ecuație apare astăzi și o altă posibilă lansare, sau mai bine zis un preview pentru un produs software.

Google

Noutatea în cauză se numește Andromeda și este vorba despre un nou sistem de operare compus din fuziunea lui Chrome OS cu Android. Informația ce pare a ne indica faptul că un astfel de preview este programat pentru evenimentul de luna viitoare, vine chiar din partea lui Hiroshi Lockheimer (Senior VP Android, Google Play și Chrome). 

După cum puteți vedea, tweet-ul din partea lui Hiroshi Lockheimer face referire la faptul că prima versiune Android a fost lansată acum 8 ani, și că peste 8 ani de acum vom vorbi despre data de 4 octombrie 2016. Așadar, se pregătește un anunț cu greutate pentru această zi, iar publicații precum The Wall Street Journal indică faptul că Google avea într-adevăr planuri de a integra Chrome OS în Android pentru formarea unui hibrid care să poată fi instalat și pe laptop-uri sau convertibile.

Aceeași publicație susține că noua platformă va fi disponibilă comercial din 2017, și că evenimentul de pe 4 octombrie reprezintă o ocazie numai bună pentru un preview al acestui produs software.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×