În sfârșit! CEO-ul Microsoft Steve Ballmer va părăsi compania În 12 luni!

1.206 ori
<b>În sfârșit! CEO-ul Microsoft Steve Ballmer va părăsi compania În 12 luni!</b>De când scriu și urmăresc știrile despre Microsoft observ că există un consens între jurnaliștii online și anume că Steve Ballmer este otravă pentru compania Microsoft. De când se afla el la conducere, compania din Redmond a avut o serie de...

De când scriu și urmăresc știrile despre Microsoft observ că există un consens între jurnaliștii online și anume că Steve Ballmer este otravă pentru compania Microsoft. De când se afla el la conducere, compania din Redmond a avut o serie de eșecuri însemnate, iar acum Ballmer se pregătește de pensie, se pare.

Microsoft a anunțat astăzi că Steve Ballmer se va retrage de la conducerea companiei în următoarele 12 luni și nu pot decât să sper că mai este loc de îmbunătățiri pentru produsele slabe lansate până acum. în mandatul lui Ballmer am avut eșecuri precum Zune, telefoanele Kin, Surface RT, Windows RT și chiar și Windows 8 și Windows Phone dacă ne uităm la vânzări și la ascensiunea lentă a platformelor.

E un miracol că Xbox nu a fost atins de strategiile păguboase ale șefului Microsoft, dar Xbox One deja e văzut rău de media după câteva scandaluri legate de spionarea utilizatorilor. Comitetul ales să caute viitorul CEO îl include și pe Bill Gates și alte nume mari din cadrul companiei. Nu putem decât să sperăm că alegerea va fi inspirată!

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×