Cele mai noi terminale de la ASUS, in cadrul CeBIT 2007

1.589 ori
<b>Cele mai noi terminale de la ASUS, in cadrul CeBIT 2007</b>ASUS au fost pusi pe treaba in acest an, facand o impresie buna la CeBIT 2007 si puteti vedea acest lucru din modelele prezentate pana acum. Iata ce noi gadgeturi ne-a prezentat astazi celebra companie: Z801 este un tri-band high-end, super stilizat de...

ASUS au fost pusi pe treaba in acest an, facand o impresie buna la CeBIT 2007 si puteti vedea acest lucru din modelele prezentate pana acum. Iata ce noi gadgeturi ne-a prezentat astazi celebra companie:

Z801 este un tri-band high-end, super stilizat de designerii de la ASUS. Nu exageram deloc, avand in vedere ca telefonul are un ecran din safir, iar marginile sale sunt decorate cu piele, iar putintel crom nu putea strica acestui gadget-bijuterie. Z801 include Bluetooth (A2DP si AVRCP si ele incluse), o camera de 2 megapixeli si o functie Karaoke care iti va permite sa fredonezi impreuna cu artistul tau preferat in timp ce versurile cantate de tine sunt transformate in text pe ecran.

Alt invitat al penultimei zile de CeBIT a fost cardul de date 3.5 HSDPA C1000, o inventie "diavoleasca" datorita unor trasaturi ca : WCDMA in banda tripla, GSM quad-band si managementul convorbirilor, SMS-urilor si MMS-urilor. Nu cunoastem inca un pret pentru C1000, dar el suna foarte util, in special pentru noile terminale, infometate de orice imbunatatire posibila.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×