EDGE la viteze cu pana la 300% mai mari decat cele actuale

1.514 ori
<b>EDGE la viteze cu pana la 300% mai mari decat cele actuale</b>Ericsson a anuntat ca se asteapta sa-si faca upgradeuri la reteaua sa EDGE, aducand solutia Evolution de 1Mbps, disponibila pana in 2009. EDGE Evolution este un upgrade de soft la hardware-ul retelei EDGE deja existente si care functioneaza in cadrul...

Ericsson a anuntat ca se asteapta sa-si faca upgradeuri la reteaua sa EDGE, aducand solutia Evolution de 1Mbps, disponibila pana in 2009.

EDGE Evolution este un upgrade de soft la hardware-ul retelei EDGE deja existente si care functioneaza in cadrul retelelor GSM. Noile terminale ce vor suporta EDGE Evolution vor atinge viteze cu pana la 300% mai mari decat actualele sisteme EDGE. Acest lucru inseamna ca utilizatorii de terminale GSM vor putea folosi conexiuni de pana la 1Mbps, similare cu cele de care se bucura utilizatorii ce beneficiaza de retele CDMA EV-DO sau WCDMA 3G.

Ericsson sustine ca furnizeaza echipament EDGE pentru mai mult de jumatate dintre cele 196 de retele EDGE folosite in intreaga lumea la ora actuala. E ciudat faptul ca, in vreme ce 3G si in special HSDPA par viitorul telefoanelor GSM, unele firme continua sa investeasca bani si timp in retelele EDGE.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×