Cele mai scumpe telefoane mobile din 5 magazine online românești

5.703 ori
<b>Cele mai scumpe telefoane mobile din 5 magazine online românești</b>Sunt câteva telefoane pe care le consider exotice prin raportul dintre preț și performanță. Au o anumită nișă și vânzările sunt mult mai reduse decât la smartphone-urile de top. Cel mai cunoscut brand din domeniu este Vertu - Nokia se chinuie...

Sunt câteva telefoane pe care le consider exotice prin raportul dintre preț și performanță. Au o anumită nișă și vânzările sunt mult mai reduse decât la smartphone-urile de top. Cel mai cunoscut brand din domeniu este Vertu - Nokia se chinuie să vândă această divizie și nu am citit că ar fi și reușit să găsească un cumpărător / investitor.

Magazinele online sunt alese pe sprânceană și le-am luat în seamă pe cele cu o activitate în social media mai pronunțată, dar și cu vânzări mai serioase.

1. eMAG - Nokia Oro - 4.539 lei

Un smartphone placat cu aur care nu se deosebește sub aspect tehnic față de Nokia C7, poate doar prin temele presetate. Costă enorm pentru un Nokia și nu cred că s-au vândut foarte multe unități. Ar fi, totuși, interesant un review la acest telefon, prin prisma senzației pe care o oferă. Cum ar fi să-ți scoți telefonul îmbrăcat în aur în metrou sau într-un mijloc de transport în comun?

Nokia Oro se laudă că-i placat cu aur de 18 karate, safire și piele pe spatele său. Aduce un display AMOLED de 3.5 inch, rezoluție 360x640 pixeli, procesor de 680 MHz, 256 MB RAM, 8 GB spațiu de stocare, Symbian Anna, cameră de 8 Megapixeli, baterie de 1.200 mAh, 132 gr. și 12.2 mm grosime.

2. QuickMobile.ro - BlackBerry Porsche Design - 6.499 lei

QuickMobile.ro - BlackBerry Porsche Design - 6.499 lei

Și uite cum își face loc și cel mai scump telefon din portofoliul RIM. Costa peste 10.000 de lei în urmă cu vreo două luni, dar uite că l-au redus cu aproape 1.000 de euro. A rămas la 6.499 lei și zic că este loc de mai bine. Nu apreciez designul acestui smartphone, mi se pare de-a dreptul urât și nici nu-mi pare a fi în legătură, cel puțin ca stil, cu Porsche.

Integrează un display de 2.8 inch cu rezoluție 640x480 pixeli, procesor single core Qualcomm la 1.2 GHz, 768 MB RAM, 8 GB spațiu de stocare, cameră de 5 Megapixeli, baterie de 1.230 mAh, 155 gr. și 11.3 mm grosime.

3. MarketOnline - Motorola Aura Diamond - 5.412 lei

MarketOnline - Motorola Aura Diamond - 5.412 lei

Motorola Aura nu-i smartphone și un veteran în rândul telefoanelor scumpe. A fost lansat în 2008 și încă mai este afișat pe site-urile magazinelor online de tehnologie din țara noastră. S-ar putea să fi rămas rătăcit pe acolo.

La Aura se plătește forma, materialele utilizate, exclusivitatea. Are un ecran de doar 1.55 inch, dar cu 309 ppi - densitat excelentă a pixelilor, cameră de 2 Megapixeli care nici măcar nu ar trebui menționată, baterie de 810 mAh, 141 gr. și 18.6 mm grosime.

4. evoMAG - Motorola Aura Diamond - 5.564 lei

5. PCgarage - Motorola Aura Diamond - 5.615 lei

Nu există o variatate de modele scumpe. Asta pentru că smartphone-urile din prezent satisfac capriciile oricui și cei care doresc să epateze ca atare se orientează spre Vertu sau alte colecții exclusiviste. Nișa lor este foarte restrânsă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×