Nokia pregătește noi terminale Lumia cu WP8 pentru Începutul lui septembrie; Are o “armată” pentru promovare

1.087 ori
<b>Nokia pregătește noi terminale Lumia cu WP8 pentru Începutul lui septembrie; Are o &ldquo;armată” pentru promovare</b>Presiunea e mare pe umerii Nokia, deoarece trebuie să livreze terminale Windows Phone 8 competitive la începutul lui septembrie 2012 și asta înainte de debutul lui iPhone 5. Se zvonește că următorul iPhone va debuta pe 12 septembrie, iar asta...

Presiunea e mare pe umerii Nokia, deoarece trebuie să livreze terminale Windows Phone 8 competitive la începutul lui septembrie 2012 și asta înainte de debutul lui iPhone 5. Se zvonește că următorul iPhone va debuta pe 12 septembrie, iar asta înseamnă că locul în rafturile prioritare ale operatorilor e deja rezervat pentru Apple. Va avea și Nokia loc?

într-un articol recent Bloomberg se remarcă faptul că fanii Nokia care au pierdut contactul cu brandul încearcă să reia legătură cu produsele companiei finlandeze, dar nu le găsesc atât de ușor pe cât ar dori. Se pare că în cazul operatorului AT&T, de exemplu, terminalele Lumia nu au destulă vizibilitate. și asta în ciuda unei campanii de marketing de sute de milioane de dolari din partea AT&T, Nokia și Microsoft. Pentru a crește popularitatea Nokia în SUA, Nokia a adunat sute de voluntari din rândul angajaților americani pentru a lucra cot la cot cu vânzătorii din reprezentantele operatorilor.

Acest grup poartă numele de Nokia Army și are rolul de a informa consumatorii și vânzătorii că Lumia reprezintă o alternativă la Android și iOS. Nokia vede piața din SUA drept cheia pentru a recâștiga piața globală, iar cu operatori că AT&T și Verizon vânzând grosul smartphone-urilor din State și aceștia trebuie câștigați de partea companiei. și totuși finlandezii uita un singur lucru: pentru a avea succes ai nevoie de un telefon complet nou, original și atractiv. Va fi următorul val Lumia definit de aceste aspecte?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×