Actualizarea la Android 4.1 Jelly Bean pe Galaxy S II, S III, Note și Note II În primele detalii!

1.433 ori
<b>Actualizarea la Android 4.1 Jelly Bean pe Galaxy S II, S III, Note și Note II În primele detalii!</b>Cei de la Sammobile au pus mâna pe niște informații despre actualizările celor mai puternice terminale Samsung ale momentului la Android Jelly Bean. E vorba despre Galaxy S II și S III și Galaxy Note și Note II, care se pare că vor primi Jelly...

Cei de la Sammobile au pus mâna pe niște informații despre actualizările celor mai puternice terminale Samsung ale momentului la Android Jelly Bean. E vorba despre Galaxy S II și S III și Galaxy Note și Note II, care se pare că vor primi Jelly Bean în trimestrul 3 și 4 al acestui an.

în ce privește Galaxy S III, telefonul quad core a trecut deja testele de firmware și se lucrează la versiunea publică de software. Doar Google mai trebuie să dea aprobarea și totul va fi gata, conform surselor. Galaxy S II, care se zvonea că nu va primi deloc Jelly Bean figurează acum drept gata de actualizare, iar primele teste ar fi fost trecute cu brio. De vreme ce acest model încă se vinde bine, ar fi păcat că el să nu primească JB, iar în cel mai rău caz va avea parte de un Value Pack, deși asta ar înfuria posesorii săi, blocați astfel la ICS.

Pentru Galaxy Note se aplică aceeași rețetă ca la Galaxy S II, în vreme ce Galaxy Note II fie se va lansa cu Android Jelly Bean, fie cu Android 4.0 și va primi actualizarea la 4.1 către finalul anului. Vă reamintesc că Galaxy Note II a fost confirmat pentru debut la IFA 2012 la finalul lunii. Deci, per total astetati-vă că undeva de Crăciun în acest an toate aceste terminale să aibă deja Jelly Bean instalat, cu puțin noroc. în cel mai rău caz ne vom plânge prin februarie că nu am primit Android 4.1 încă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×