CEO-ul BlackBerry anunță că noul smartphone flagship al companiei va costa 599 dolari

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 319 ori
<b>CEO-ul BlackBerry anunță că noul smartphone flagship al companiei va costa 599 dolari</b>BlackBerry Passport a primit atât de multe prezentări oficiale și evenimente dedicate, încât ni se pare că telefonul se afla în magazine de o veșnicie. în realitate încă îl așteptăm și azi aflăm de la CEO-ul BlackBerry că noul model va...

BlackBerry Passport a primit atât de multe prezentări oficiale și evenimente dedicate, încât ni se pare că telefonul se afla în magazine de o veșnicie. în realitate încă îl așteptăm și azi aflăm de la CEO-ul BlackBerry că noul model va costa 599 dolari.

Acesta este primul model lansat la nivel global de la începuturile lui BlackBerry 10 încoace. Asta înseamnă că a trecut mai bine de un an și jumătate de atunci, perioada în care BB s-a afundat tot mai mult în datorii și probleme. John Chen, șeful companiei a anunțat prețul handsetului, care e cu 49 de dolari mic decât cel al unui iPhone 6 la liber în SUA. iPhone 6 Plus costă 749 dolari fără abonament, iar un Galaxy S5 în jur de 650 dolari.

Pentru noi terminalul e mai degrabă experimental, având în vedere formatul său neobișnuit, pătrat și foarte lat. Handsetul vine cu un display pătrat de 4.5 inch, cu rezoluție de 1440 x 1440 pixeli, dar și cu o baterie care va oferi  36 de ore de funcționare și o antenă de mari dimensiuni, cu semnal excelent. Tastatura va putea fi folosită și pentru scrolling în liste de conținuturi, iar în cazul în care vă întrebați acest produs va debuta simultan în Toronto, Londra și Dubai în următoarele ore.

El va fi imediat disponibil și în unele magazine. Mai există speranțe pentru BlackBerry?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×