Oppo N3 va sosi cu un corp metalic, conform unui teaser de pe Weibo

Autor:  | Publicat în:  Oppo 654 ori
<b>Oppo N3 va sosi cu un corp metalic, conform unui teaser de pe Weibo</b>Telefonul Oppo N1 ne-a atras atenția în mod deosebit, pentru că avea o cameră rotativă și de aceea îi așteptăm cu nerăbdare succesorul, modelul Oppo N3. Azi el primește un teaser pe contul de Weibo al companiei producatoare, care oferă indicii...

Telefonul Oppo N1 ne-a atras atenția în mod deosebit, pentru că avea o cameră rotativă și de aceea îi așteptăm cu nerăbdare succesorul, modelul Oppo N3. Azi el primește un teaser pe contul de Weibo al companiei producatoare, care oferă indicii cu privire la construcția sa.

Se pare că noul venit va fi fabricat din metal, dar nu orice metal, ci acela folosit în segmentul aerospațial. Putem număra pe degete marii producători care folosesc metalul la construcția telefoanelor, în special cei chinezi preferând plasticul. în cadrul acestui teaser există și un motto și anume "construit pentru ce urmează", asociat acestui handset. Ideea este de a fabrica un telefon care echilibrează greutatea scăzută, designul elegant și calitatea construcției.

Oppo N3 va sosi cu un corp metalic, conform unui teaser de pe Weibo

Aluminiul e favorit aici, asta dacă Oppo nu ne face vreo surpriză cu titaniu, oțel inoxidabil sau alt metal. Mai interesant e faptul că până acum phableturile au fost mai degrabă fabricate din plastic decât din metal, iar Oppo N3, cu o potențială diagonală mare ar schimba această percepție și abordare. Va reuși Oppo să livreze un device mare cu carcasa metalică, după cum au reușit Lenovo și Apple?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×