Epic Skater Review (Utok 5008): endless runner cu skateboarduri și potențial... irosit (Video)

732 ori
<b>Epic Skater Review (Utok 5008): endless runner cu skateboarduri și potențial... irosit (Video)</b>Cred că mă aropii foarte rapid de sută de jocuri endless runner care mi-au trecut prin mână și fiecare încearcă să facă ceva diferit față de Temple Run, Minion Rush sau Subway Surfers. Puține reușesc, iar Epic Skater ar fi putut fi un super...

Cred că mă aropii foarte rapid de sută de jocuri endless runner care mi-au trecut prin mână și fiecare încearcă să facă ceva diferit față de Temple Run, Minion Rush sau Subway Surfers. Puține reușesc, iar Epic Skater ar fi putut fi un super joc, doar că are unele lipsuri.

Am testat acest titlu pe telefonul UTOK 5008, jocul fiind disponibil gratuit. El este un endless runner cu skateboard, lansat la începutul lunii august și oferind un design colorat ce amintește de Subway Surfers. Acțiunea se desfășoară din unghi side scrolling și controlați un mic skater care face tot soiul de combouri, ollie-uri și se dă pe balustrade în curtea unui liceu și apoi în oraș.

Epic Skater Review (Utok 5008): endless runner cu skateboarduri și potențial... irosit (Video)​

Veți apăsa pe ecran pentru a pregăti un salt și veți da drumul degetului pentru a sări, după ce ați încărcat acea săritură. Skaterul aduna monezi, cu care realizați upgrade-uri skillurilor sale, iar revenind la control, veți face swipe înainte sau înapoi pentru a vă apleca pe skate. Cu swipe în jos sau sus faceți kickflip, adică rotiți placă în aer. Veți realiza și multiplicatoare de scor în funcție de combo, veți face și grinding, deci cam tot ce presupune o experiență skateboard reușită, deși e una arcade.

Grafica e de tip cartoonish, iar jocul provoacă dependenta, deși e foarte repetitiv. Totuși, el nu iese cu nimic în evidență fața de alte titluri din același gen și nici măcar nu aveți deblocabile, precum noi placi, costume sau personaje. îi dăm nota 7.5 din 10 și îl puteți descărca de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

​UTOK 5008 prețuri actualizate

Epic Skater Review (UTOK 5008)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×