CEO-ul Google, Sundar Pichai numeşte un nou şef al secţiunii Android, Chrome OS şi Chromecast

662 ori
<b>CEO-ul Google, Sundar Pichai numeşte un nou şef al secţiunii Android, Chrome OS şi Chromecast</b>De la formarea conglomeratului Alphabet, lucrurile s-au schimbat &icirc;n organigrama Google, iar azi o nouă modificare are loc. Au avut loc promovări ale angajaţilor cu state vechi &icirc;n companie, iar azi aflăm că Android, Chrome OS şi...

De la formarea conglomeratului Alphabet, lucrurile s-au schimbat în organigrama Google, iar azi o nouă modificare are loc. Au avut loc promovări ale angajaţilor cu state vechi în companie, iar azi aflăm că Android, Chrome OS şi Chromecast au un nou şef.

CEO-ul Google, Sundar Pichai l-a numit pe Hiroshi Lockheimer drept şeful zonei Android, dar şi cel care se va ocupa de soarta lui Chrome OS şi Chromecast. Această funcţie fusese deţinută de Sundar Pichai în trecut. Hiroshi e angajat Google de peste 9 ani, ocupând o bună parte din acest timp funcţia de vicepreşedinte Android. Lockheimer va avea rolul de a readuce popularitatea smartphone-urilor cu platforma mobila Google, după o perioadă de cădere.

HTC, LG, Samsung şi Sony au nevoie de ajutor pentru a îşi recupera gloria de la începuturile lui Android. Dave Burker, vicepreşedinte pe zona de inginerie Android începând cu anul trecut a primit funcţii de conducere superioare, iar Neal Mohan a fost promovat din funcţia de vicepreşedinte al Display Advertising Products, în vreme ce Philip Schinlder a fost promovat şi el de la vicepreşedinte la vicepreşedinte senior pe Vânzări Globale şi Operaţiuni.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×