CEO-ul Google, Sundar Pichai numeşte un nou şef al secţiunii Android, Chrome OS şi Chromecast

Autor:  | Publicat în:  Google 574 ori
<b>CEO-ul Google, Sundar Pichai numeşte un nou şef al secţiunii Android, Chrome OS şi Chromecast</b>De la formarea conglomeratului Alphabet, lucrurile s-au schimbat &icirc;n organigrama Google, iar azi o nouă modificare are loc. Au avut loc promovări ale angajaţilor cu state vechi &icirc;n companie, iar azi aflăm că Android, Chrome OS şi...

De la formarea conglomeratului Alphabet, lucrurile s-au schimbat în organigrama Google, iar azi o nouă modificare are loc. Au avut loc promovări ale angajaţilor cu state vechi în companie, iar azi aflăm că Android, Chrome OS şi Chromecast au un nou şef.

CEO-ul Google, Sundar Pichai l-a numit pe Hiroshi Lockheimer drept şeful zonei Android, dar şi cel care se va ocupa de soarta lui Chrome OS şi Chromecast. Această funcţie fusese deţinută de Sundar Pichai în trecut. Hiroshi e angajat Google de peste 9 ani, ocupând o bună parte din acest timp funcţia de vicepreşedinte Android. Lockheimer va avea rolul de a readuce popularitatea smartphone-urilor cu platforma mobila Google, după o perioadă de cădere.

HTC, LG, Samsung şi Sony au nevoie de ajutor pentru a îşi recupera gloria de la începuturile lui Android. Dave Burker, vicepreşedinte pe zona de inginerie Android începând cu anul trecut a primit funcţii de conducere superioare, iar Neal Mohan a fost promovat din funcţia de vicepreşedinte al Display Advertising Products, în vreme ce Philip Schinlder a fost promovat şi el de la vicepreşedinte la vicepreşedinte senior pe Vânzări Globale şi Operaţiuni.

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×