eMAG dă startul campaniei Festivalul Toamnei; 7 zile de reduceri la smartphone-uri, tablete și electronice

1.572 ori
<b>eMAG dă startul campaniei Festivalul Toamnei; 7 zile de reduceri la smartphone-uri, tablete și electronice</b>Cu toate că Black Friday nu este departe, iată că promoțiile organizate de către retaileri &icirc;ncă continuă, eMAG fiind unul dintre magazinele ce astăzi dă startul promoției denumite Festivalul Toamnei. Timp de 7 zile &icirc;n perioada 13 -...

Cu toate că Black Friday nu este departe, iată că promoțiile organizate de către retaileri încă continuă, eMAG fiind unul dintre magazinele ce astăzi dă startul promoției denumite Festivalul Toamnei. Timp de 7 zile în perioada 13 - 19 octombrie, avem parte de prețuri speciale la smartphone-uri, tablete, dar și alte electronice.

Una dintre tabletele interesante pentru care eMAG afișează un preț redus, este modelul Asus ZenPad 7.0 ce vine cu display IPS HD de 7 inch, procesor quad-core Intel Atom x3, 2 GB memorie RAM, 16 GB spațiu intern de stocare și conectivitate WiFi. Tableta are parte de o reducere de 14% și costă acum 639 lei.

Samsung Galaxy S6 Edge

În categoria smartphone, o reducere la fel de interesantă o are și Samsung Galaxy S6 Edge în varianta cu 32 GB pe negru. Celebrul telefon cu display curbat este vândut acum de către eMAG la prețul de 2.899 lei, reducerea aplicată fiind de 19% - 700 lei.

Pentru alte reduceri, puteți accesa pagina emag.ro de aici.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×