Oppo R7s ar urma să ofere 13 ore de utilizare continuă, conform unor noi scăpări din China

716 ori
<b>Oppo R7s ar urma să ofere 13 ore de utilizare continuă, conform unor noi scăpări din China</b>Seria Oppo R7 e pe cale să se extindă, prin intermediul modelului Oppo R7s, despre care aflăm noi detalii astăzi. E vorba &icirc;n special de bateria sa, o unitate de 3070 mAh, care ar urma să ofere 13 ore de utilizare continuă, se pare. &nbsp;...

Seria Oppo R7 e pe cale să se extindă, prin intermediul modelului Oppo R7s, despre care aflăm noi detalii astăzi. E vorba în special de bateria sa, o unitate de 3070 mAh, care ar urma să ofere 13 ore de utilizare continuă, se pare.

Oppo R7 avea o funcţie care îi permitea să realizeze 2 ore de apeluri după doar 5 minute de încărcare şi aceasta se va regăsi şi pe noul model. R7s va fi prezentat oficial în Dubai pe 18 octombrie, deci ne apropiem de debutul său. Terminalul va veni şi cu încărcare rapidă, dar doar folosind un încărcător special. Ne aşteptam la un design slim aici, poate chiar metalic şi la un scanner de amprente inclus în spate.

Handsetul va avea şi un procesor octa core tactat la 1.7 GHz, probabil un MediaTek de generaţie nouă sau cine ştie, poate chiar un Snapdragon, plus 3 sau 4 GB RAM. Handsetul va mai aduce şi 16 GB stocare, slot microSD cu suport până la 128 GB şi un display Full HD AMOLED de 5.5 inch, plus o cameră principală de 13 MP. În fata vom avea o cameră de 8 MP.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×