CEO-ul Xiaomi anunță trecerea la "categoria grea", prin smartphone-uri cu preţ de 600 de dolari

1.596 ori
<b>CEO-ul Xiaomi anunță trecerea la "categoria grea", prin smartphone-uri cu preţ de 600 de dolari</b>În cadrul unui eveniment recent, CEO-ul Xiaomi a declarat că firma este pe cale să treacă la 'categoria grea' de smartphone-uri, fiind vorba aici despre modele cu prețuri de 600 dolari. Cifra de față reprezintă cu siguranță un salt semnificativ de la

La fel ca OnePlus, după o perioadă de lansări de terminale cu preţ accesibil, Xiaomi consideră că e momentul să treacă la modele ceva mai premium, cu preţ mai mare. Astfel, CEO-ul Xiaomi a declarat în cadrul unui eveniment recent că firma pe care o conduce pregăteşte un telefon cu preţ de 600 de dolari.

Având 6 ani de activitate în spate, Xiaomi a operat mai degrabă în zona de telefoane de buget sau entry level, în special cu preţuri de 200 sau 300 de dolari. Nici flagshipurile nu săreau foarte mult de 400 de dolari să zicem, aşa că suma de 600 de dolari reprezintă un salt semnificativ. Bossul Xiaomi afirmă că acel terminal premium va sosi în acest an şi ar putea fi vorba chiar despre Xiaomi Mi Note 2, care a primit teasere recent. 

Acel device ar urma să aibă un ecran cu muchii curbate duale şi va sosi în 3 versiuni: standard, high end şi modelul de top. Camere duale de 12 MP ar urma să fie la bord, plus o baterie de 4000 mAh, suport pentru încărcare rapidă, scanner de amprente şi tehnologie 3D Touch. Modelul vârf de gamă va aduce 6 GB RAM şi 128 GB de stocare, justificând preţul de 600 de dolari.

Celelalte două vor gravita în jurul a 400 de dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×