Xiaomi dezvăluie primul teaser pentru phablet-ul Mi Note 2; produs așteptat în septembrie

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 1.116 ori
<b>Xiaomi dezvăluie primul teaser pentru phablet-ul Mi Note 2; produs așteptat în septembrie</b>Prin intermediul rețelei de socializare Weibo descoperim astăzi un prim teaser oficial pentru phablet-ul Xiaomi Mi Note 2, terminal a cărui lansare este programată pentru această toamnă. În imaginea pe care o puteți vedea mai jos pare că avem o comparație

Nu doar modelul Mi 5s este pregătit în acest moment de către compania chineză Xiaomi, ci și phablet-ul Mi Note 2 ce ar urma să debuteze în această toamnă la pachet cu dotări de top. Deși mai este ceva de așteptat până la acest eveniment, se pare că Xiaomi dă startul campaniei de teasing încă de pe acum, un astfel de material fiind dezvăluit de către producător chiar astăzi. 

Teaser Xiaomi Mi Note 2

La prima vedere se pare că producătorul decide să promoveze phablet-ul drept mai bine dotat față de actualul flagship denumit Xiaomi Mi 5, de unde și comparația dintre cifra 2 și 5. Viitorul phablet ne va aduce un display de 5.7 inch cu rezoluție Quad HD de 2560 x 1440 pixeli, tehnologia 3D Touch, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820 și o cameră foto principală de 23 megapixeli cu bliț LED.

Vom mai primi un senzor frontal de 12 megapixeli pentru captura de tip selfie, o baterie de 3500 mAh cu suport pentru tehnologia de încărcare rapidă și variante cu 4 GB memorie RAM și 32 sau 64 GB spațiu flash de stocare. De asemenea, este foarte posibil să vedem și un scanner de amprente aici. 


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×