CERF 2009 are blog!

848 ori
<b>CERF 2009 are blog!</b>Expotek, organizatorul editiei 2009 a celebrului show IT CERF, a anuntat recent lansarea unui nou instrument de comunicare, cu ocazia celei de-a XVIII-a editii a evenimentului: Blogul CERF. Acesta va fi activ de-a lungul anului, oferind publicului...

Expotek, organizatorul editiei 2009 a celebrului show IT CERF, a anuntat recent lansarea unui nou instrument de comunicare, cu ocazia celei de-a XVIII-a editii a evenimentului: Blogul CERF.

Acesta va fi activ de-a lungul anului, oferind publicului analize, stiri si interviuri cu specialistii din IT&C, atat la nivel local, cat si mondial. CERF 2009 va avea loc intre 3 si 7 iunie, perioada in care blogul va furniza informatii despre eveniment si din cadrul sau. Veti putea citi 2-3 posturi pe zi, numarul urmand sa creasca pe masura ce showul se apropie de debut.

Proiectul este coordonat si dezvoltat de jurnalistul Victor Kapra, cu o experienta de 15 ani la Mediafax si Ziarul Financiar. Blogul este unul adresat profesionistilor din IT&C, dar si furnizorilor si cumparatorilor de tehnologie de top. Astfel, CERF intra in era new media si isi creaza o noua imagine, mai accesibila publicului si mai aproape de nevoile acestora de comunicare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×