Motorola va lansa un GPS cu functii web

1.484 ori
<b>Motorola va lansa un GPS cu functii web</b>Produsele navigationale ale celor de la Motorola nu sunt cele mai stralucite, dar iata ca americanii planuiesc sa lanseze un rival pentru cele mai noi modele Garmin si TomTom, sau cel putin asa afirma oficialul companiei, Blake Bullock. Conform celor de...

Produsele navigationale ale celor de la Motorola nu sunt cele mai stralucite, dar iata ca americanii planuiesc sa lanseze un rival pentru cele mai noi modele Garmin si TomTom, sau cel putin asa afirma oficialul companiei, Blake Bullock.

Conform celor de la TWICE, Bullock ar fi afirmat ca Motorola isi doreste intrarea pe acest segment de piata, cel al sistemelor navigationale conectate la Internet. In plus, Moto si-ar putea folosi experienta in domeniul wireless, combinand cele mai bune aspecte ale smartphone-urilor sale 3G cu functiile unui GPS.

Rezultatul va fi un sistem navigational optimizat pentru cei mai pretentiosi utilizatori, desi ne vine greu sa credem ca Motorola mai poate produce ceva revolutionar, avand in vedere situatia sa actuala. Un faliment iminent, produse depasite, touchscreen-uri dezamagitoare, raporturi financiare falsificate... mai poate producatorul sa iasa din aceasta pasa neagra?

[Via: Engadget.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×