SENDsms.ro, solutia eficienta de mobile marketing

1.339 ori
<b>SENDsms.ro, solutia eficienta de mobile marketing</b>SENDsms este diviza de mobile marketing a celor de la Any Place Media, care detin portalul anyplace.ro, celebru pentru oferta variata de informatii din domeniul divertismentului si a segmentului lifestyle. Dupa ce Anyplace incepuse cu un an in urma sa...

SENDsms este diviza de mobile marketing a celor de la Any Place Media, care detin portalul anyplace.ro, celebru pentru oferta variata de informatii din domeniul divertismentului si a segmentului lifestyle. Dupa ce Anyplace incepuse cu un an in urma sa anunte evenimentele organizate de partenerii sai prin SMS, compania a dezvoltat un serviciu care permite configurarea, lansarea, managementul si analiza unei campanii de mobile marketing.

Pe numele sau SENDsms, acest serviciu include numeroase solutii de mobile marketing, printre care si un cont Corporate, ce permite accesul la platforma SENDsms, o lista de contacte, informatii sistem, campanii si campanii 2 way messaging. Aceasta din urma este o optiune suplimentara, care poate fi activata doar la cerere si se poate utiliza pentru organizarea de campanii de baza de numar scurt in 2 directii.

Printre aplicatiile incluse in solutia SENDsms se numara: SMS, EMS (picture message), Nokia Picture Message, MMS Notification/WAP, Operator Logo, Group Logo, Static Screensaver, Nokia Bookmark si mTICKET (www.mobiletickets.ro), ultima in parteneriat cu agentia Brown & Thomas. Veti putea vizualiza si rapoarte cu mesajele trimise, exportabile in format CSV, iar toate mesajele vor fi stocate intr-o arhiva, disponibila in format PDF.

Avantajele acestei platforme de comunicare includ faptul ca SMS-urile vor fi personalizate, in functie de campurile bazei, acoperirea la nivel global, utilizarea imediata, fara instalarea unui software si lipsa nevoii de o infrastructura suplimentara. Mai multe detalii pe sendsms.ro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×