CES 2008: Telefonul Sanyo SCP-7050, la standarde militare de rezistenta

Autor:  | Publicat în:  Sanyo 2.593 ori
<b>CES 2008: Telefonul Sanyo SCP-7050, la standarde militare de rezistenta</b>Rezistenta pare a fi cuvantul de ordine in cadrul CES 2008, se pare.... Samsung a lansat un terminal "dur", Samsung Solid, iar Sanyo ii urmeaza exemplul cu al sau SCP-7050, un handset a carui rezistenta atinge standarde militare (810F) protejandu-l de...

Rezistenta pare a fi cuvantul de ordine in cadrul CES 2008, se pare.... Samsung a lansat un terminal "dur", Samsung Solid, iar Sanyo ii urmeaza exemplul cu al sau SCP-7050, un handset a carui rezistenta atinge standarde militare (810F) protejandu-l de praf, socuri si vibratii.

Desi telefoanele dotate cu GPS au devenit un standard, cea mai importanta functie a acestui terminal CDMA este GPS-ul sau autonom, care permite depistarea locului unde se afla utilizatorului chiar si atunci cand telefonul este scos din retea. Java MVM permite rularea mai multor aplicatii Java simultan pe acest terminal, cum ar fi cele navigationale avansate, de tracking si de management.

SCP-7050 este perfect pentru persoanele care lucreaza in constructii sau in medii periculoase, iar terminalul ofera suport complet pentru aplicatiile business GPS ale celor de la Sprint. Cel mai nou telefon Sanyo este disponibil prin operatorul mentionat anterior la pretul de 99 de dolari, care include si un abonament pe 2 ani la aceeasi companie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×