Samsung SM-G5510 primeşte certificarea TENAA, ar putea fi un nou device din seria Galaxy On

784 ori
<b>Samsung SM-G5510 primeşte certificarea TENAA, ar putea fi un nou device din seria Galaxy On</b>Agenția chineză TENAA a certificat de curând și smartphone-ul Samsung SM-G5510 - un nou model din seria Galaxy ON. Acesta sosește la pachet cu un display HD de 5 inch, cu 2 GB memorie RAM și cu un procesor Qualcomm Snapdragon 425

Un nou terminal midrange Samsung a primit certificarea TENAA în ultimele zile şi e vorba aici despre Samsung SM-G5510, un model care la prima vedere nu spune mare lucru prin acest nume de cod. Acesta ar fi un posibil succesor pentru Galaxy Grand On, care avea nume de cod SM-G5500.

Samsung Galaxy

La bord se află un ecran HD de 5 inch, procesor Qualcomm Snapdragon 425, 2 GB RAM şi 16 GB stocare, o cameră de 12 megapixeli în spate şi de 5 MP în faţă. Acest model a fost descoperit şi în baza de date a celor de la Zauba, organizaţie din India care se ocupă cu importul şi exportul terminalelor pentru teste. Acum handsetul a primit certificarea TENAA, deci mai are puţin şi va fi lansat.

Designul e mai degrabă generic şi aminteşte de cel al unui Galaxy J5 spre exemplu, iar carcasa pare fabricată din plastic. Preţul ar trebui să fie modest, undeva sub 300 de dolari poate. E interesant că în vreme ce mai toţi producătorii oferă camere de 13 MP, Samsung propune un senzor de 12 MP în spate, poate chiar unul de producție proprie.  

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×