CES 2013: Huawei anunță oficial telefonul Ascend W1 cu Windows Phone 8, dotări modeste

1.355 ori
<b>CES 2013: Huawei anunță oficial telefonul Ascend W1 cu Windows Phone 8, dotări modeste</b>După o scurgere de informații chiar de la standul sau de la CES 2013, Huawei a decis în sfârșit să anunțe primul său telefon Windows Phone 8, Ascend W1. E vorba aici despre un termnal cu dotări modeste și un look deloc rău, cu o parte din spate...

După o scurgere de informații chiar de la standul sau de la CES 2013, Huawei a decis în sfârșit să anunțe primul său telefon Windows Phone 8, Ascend W1. E vorba aici despre un termnal cu dotări modeste și un look deloc rău, cu o parte din spate care aduce ușor cu HTC One X, mai ales în zona camerei.

Huawei Ascend W1 este dotat cu un display IPS LCD de 4 inch, cu rezoluție de 480 x 800 pixeli și măsoară 10.5 mm în gorsime. Terminalul dispune de un procesor Krait (Qualcomm Snapdragon) dual core de 1.2 GHz, cu GPU Adreno 305, iar în partea din spate avem o cameră de 5 megapixeli cu captura video 720p. Ecranul de 4 inch folosește tehnologie de laminare care îmbunătățește vizibilitatea la exterior a terminalului. Ascend W1 va sosi în China și Rusia în această lună, în vreme ce Europa de Vest, Estul Mijlociu și SUA îl vor primi puțin mai târziu.

Huawei Ascend W1

Prețul nu e încă foarte clar, dar ar trebui să fie aproape de cel al lui HTC Windows Phone 8S, sau chiar mai mic. Huawei a insistat pe un avantaj major al acestui telefon la capitolul baterie, aceasta fiind o unitate de 1950 mAh, care asigură 470 de ore de funcționare în standby. în plus, Ascend W1 folosește o tehnologie de economisire a bateriei, care reduce consumul cu 30%. Terminalul va fi disponibil pe albastru, roșu, negru și alb.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×