Fhotoroom Review: cea mai bună aplicație de editare foto de pe Windows Phone (Video)

1.656 ori
<b>Fhotoroom Review: cea mai bună aplicație de editare foto de pe Windows Phone (Video)</b>Dacă pe Android avem o grămadă de aplicații de editare foto, ei bine pe Windows Phone lucrurile nu stau chiar atât de bine. Totuși, testând un HTC 8X am avut ocazia să găsesc o aplicație gratuită numită Fhotoroom, care permite utilizatorului...

Dacă pe Android avem o grămadă de aplicații de editare foto, ei bine pe Windows Phone lucrurile nu stau chiar atât de bine. Totuși, testând un HTC 8X am avut ocazia să găsesc o aplicație gratuită numită Fhotoroom, care permite utilizatorului atât să socializeze, cât și să editeze fotografii.

începeți prin a vă face un cont și a viziona un stream cu pozele tuturor utilizatorilor postate la comun. Puteți da follow și avea followeri că pe Twitter și lasa comentarii sau favourite-uri la diferite fotografii. Există și o secțiune de filtre și opțiuni pentru realizarea de fotografii, dar opțiunile nu sunt prea ample. Partea bună a aplicației este cea de editare foto, care include tot soiul de efecte, rame și reglaje. Aplicația este disponibilă gratuit, are interfața intuitivă și are un număr destul de mare de membri ai serviciului Fhotoroom.

Aveți la dispoziție peste 50 de filtre personalizabile, 18 tooluri de editare (luminozitate, saturare, sharpen, RGB colors, resize, crop, rotate, tonuri de imagine și multe altele). Puteți schimba stilul fotografiei, cu setări că Pulp Fiction, Sahara, Blue Moon, Silver, Hazelnut și multe altele. Aplicația suporta setări dinamice de expunere și auto stabilizare la captură. O aplicație foto excelentă, care primește de la noi un 10 din 10 și o puteți descărca de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×