CES 2015: Lenovo lansează oficial smartphone-ul metalic Vibe X2 Pro

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 1.662 ori
<b>CES 2015: Lenovo lansează oficial smartphone-ul metalic Vibe X2 Pro</b>Un alt producător ce vine cu o mulțime de noutăți anul acesta la CES este și Lenovo, companie care a dezvăluit în această zi 2 noi terminale mobile, un smart band, dar și un accesoriu destinat iubitorilor de fotografie de tip selfie. Printre...

Un alt producător ce vine cu o mulțime de noutăți anul acesta la CES este și Lenovo, companie care a dezvăluit în această zi 2 noi terminale mobile, un smart band, dar și un accesoriu destinat iubitorilor de fotografie de tip selfie. Printre noile telefoane proaspăt anunțate se numără și modelul Vibe X2 Pro.

în cazul în care acest nume vă sună cunoscut, aflați că el se bazează pe modelul Vibe X2 (5 inch), celebrul terminal care sosea la IFA 2014 din Berlin cu o carcasă realizată din trei straturi diferite de culoare. Păstrând același design de tip 3-layers, Lenovo Vibe X2 Pro aduce la pachet și alte upgrade-uri pe lângă nume.

Lenovo Vibe X2 Pro

Astfel, beneficiem de un display de 5.3 inch cu rezoluție Full HD, un procesor octa-core Snapdragon 615 pe 64-bit, 2 GB memorie RAM, 32 GB spațiu intern de stocare, două sloturi SIM și conectivitate 4G LTE. Primim totodată și o baterie de 2.410 mAh, sistemul de operare Android 4.4 KitKat și o carcasă complet metalică.

Lenovo Vibe X2 Pro

Telefonul impresionează și pe partea fotografică unde Lenovo a integrat două camere foto de 13 megapixeli cu rol de senzor selfie, respectiv senzor foto principal. Lenovo Vibe X2 Pro cântărește 140 grame și măsoară doar 6.95 mm în grosime în ciuda carcasei formată din 3 straturi. Prețul vehiculat de retail este de aproximativ 500$.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×