CES 2015: SanDisk lansează un flash drive USB pentru telefoane și tablete Android

Autor:  | Publicat în:  SanDisk 965 ori
<b>CES 2015: SanDisk lansează un flash drive USB pentru telefoane și tablete Android</b>SanDisk a anunțat astăzi în Las Vegas în cadrul CES 2015 un nou flash drive USB special creat pentru telefoane și tablete. Noul model poartă numele de SanDisk Ultra Dual USB Drive 3.0 și vine cu conector microUSB, dar și cu conector USB 3.0....

SanDisk a anunțat astăzi în Las Vegas în cadrul CES 2015 un nou flash drive USB special creat pentru telefoane și tablete. Noul model poartă numele de SanDisk Ultra Dual USB Drive 3.0 și vine cu conector microUSB, dar și cu conector USB 3.0.

​

El permite utilizatorilor sa realizeze transferuri rapide chiar și din mers și să elibereze spațiu pe tableta sau telefon. Utilizatorii primesc până la 64 GB stocare în plus prin intermediul acestui model. Având în vedere capacitatea de captură 4K a multor terminale mobile în ziua de azi, era de așteptat să vedem astfel de inovații, care aduc stocare în plus pe acest device-uri.

SanDisk Ultra Dual USB Drive 3.0 vine cu un design retractabil și un conector microUSB mai lung pentru a fi compatibil cu tot soiul de porturi și capace pentru porturi (vezi terminalele Sony Xperia). El atinge până la 130 MB/s de la drive la computer via USB 3.0 si va costa între 23 dolari și 65 de dolari, cu versiuni între 16 și 64 GB oferite publicului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×