CES 2015: Volkswagen anunță lansarea lui Android Auto pe mașinile europene În acest an

Autor:  | Publicat în:  Evenimente 653 ori
<b>CES 2015: Volkswagen anunță lansarea lui Android Auto pe mașinile europene În acest an</b>E cunoscut faptul că CES 2015 dedicată o secțiune specială și amplă segmentului auto, cele mai noi tehnologii legate de automobile fiind prezentate în Las Vegas. Volkswagen s-a numărat printre expozanți, anunțându-și și planurile cu privire...

E cunoscut faptul că CES 2015 dedicată o secțiune specială și amplă segmentului auto, cele mai noi tehnologii legate de automobile fiind prezentate în Las Vegas. Volkswagen s-a numărat printre expozanți, anunțându-și și planurile cu privire la sistemele Apple CarPlay și Android Auto pentru 2015.

Suportul pentru ambele platforme va sosi pe vehicule din Europa și SUA în acest an. în SUA noul sistem de infotainment implicat vine cu MirrorLink, dar și CarPlay și Android Auto. MirrorLink nu va ajunge în Europa. Volkswagen se bazează pe smartphone-uri drept miezul unui hub de infotainment într-un automobil. Un concept foarte interesant al producătorului de automobile este Gold R Touch, care include o serie de camere, ce detectează gesturile utilizatorilor și le atribuie comenzi și opțiuni.

CES 2015: Volkswagen anunță lansarea lui Android Auto pe mașinile europene În acest an

Ideea este de a ține mâinile pe volan pe cât posibil și nu pe touchscreen. MirrorLink are capacitatea nativă de a integra un terminal mobil în sistemul de infotainment din bordul automobilului. Printre brandurile testate și aprobate se număra Samsung, HTC, LG și Sony, iar sistemul in dash include 3 display-uri, unul de 12.8 inch, unul de 8 inch în centru și unul de 12.3 inch pentru instrumente.

Ecranul din centru oferă și feedback haptic.

CES 2015: Volkswagen anunță lansarea lui Android Auto pe mașinile europene În acest an

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×