eMAG se extinde și În Polonia; piață e-commerce estimată la 4 miliarde de euro

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 806 ori
<b>eMAG se extinde și În Polonia; piață e-commerce estimată la 4 miliarde de euro</b>Cu doar câteva minute în urmă, cei de la eMAG ne-au informat prin intermediul unui comunicat de presă despre planurile de extindere și pe piața din Polonia. Acest lucru iese la iveală după ce în luna decembrie 2014 eMAG a depus o solicitare la...

Cu doar câteva minute în urmă, cei de la eMAG ne-au informat prin intermediul unui comunicat de presă despre planurile de extindere și pe piața din Polonia. Acest lucru iese la iveală după ce în luna decembrie 2014 eMAG a depus o solicitare la Consiliul Concurenței și Protecția Consumatorului din Polonia pentru preluarea controlului asupra Agito.

Aflați că acesta din urmă este unul dintre cele mai mari magazine locale din Polonia. Sorin Ionescu, vicepreședinte și director de dezvoltare internațională eMAG a precizat faptul că această extindere face parte din strategia companiei pe termen mediu și lung de consolidare a poziției în regiune. în prezent, eMAG activează în România, Bulgaria și Ungaria, piețe ce reprezintă o bază de peste 36 milioane de clienți.

Această nouă mare țară din regiune cu peste 38 milioane de locuitori și o piață e-commerce estimată la 4 miliarde de euro reprezintă totodată și un mare potențial de creștere pentru eMAG. Potrivit datelor puse la dispoziție de eMAG, lanțul de magazine Agito este unul dintre cei mai puternici jucători pe piața de comerț online din Polonia, acesta având câteva premii la activ pentru serviciile oferite.

Odată cu transferul de acțiuni între Agito și eMAG se va aduce și o nouă echipă performantă, cu o bună cunoaștere a pieței locale ce va opera împreună cu echipa actuală eMAG pe o platformă IT comună. Acest transfer se va concretiza odată cu primirea aprobării din partea instituției poloneze.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×