Chip-ul Qualcomm Snapdragon 820 se afișează în cadrul GeekBench; iată cum se descurcă

Autor:  | Publicat în:  Qualcomm 1.505 ori
<b>Chip-ul Qualcomm Snapdragon 820 se afișează în cadrul GeekBench; iată cum se descurcă</b>Cu două zile &icirc;n urmă, aflați prin intermediul unui articol, noi detalii despre procesorul Snapdragon 820 ce este dezvoltat la această oră de către Qualcomm. Noul chip este așteptat să aducă core-uri customizate denumit Kryo, și desigur să...

Cu două zile în urmă, aflați prin intermediul unui articol, noi detalii despre procesorul Snapdragon 820 ce este dezvoltat la această oră de către Qualcomm. Noul chip este așteptat să aducă core-uri customizate denumit Kryo, și desigur să ofere o soluție de răcire mult mai bună față de modelul actual, Snapdragon 810.

În continuarea acestei serii de leak-uri, astăzi o sursă din Coreea de Sud ne prezintă rezultatele procesorului Snapdragon 820 în cadrul aplicației GeekBench. Deși nu putem confirma acest lucru, se pare că noul procesor și-a făcut apariția pentru câteva momente în baza de date GeekBench, după care urmele au fost șterse.

Chip-ul Qualcomm Snapdragon 820 se afișează în cadrul GeekBench; iată cum se descurcă

Modelul de față denumit MSM8996 pare a se descurca ceva mai bine decât Exynos 7420  în cadrul testului single-core, dar nu și la testul multi-core. Din câte puteți vedea, SD820 obține 1732 în cadrul testului single-core, respectiv 4970 la testul ce multi-core (Exynos 7420 - 1486 single core / 5248 multi-core).

Diferențele sunt totuși notabile la compararea acestui chip cu Snapdragon 810, un procesor ce scoate 1227 puncte la testul single-core și 4424 puncte în testul multi-core. După cum am precizat și în începutul articolului, Qualcomm va adopta core-uri proprii denumite Kryo, renunțând astfel la arhitectura ARM. Potrivit detaliilor din presa coreeană, SD820 ar putea atinge o frecvență de 3 GHz.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×