Jelly Jump Review (Sony Xperia E4g): încă un joc one tap de la Ketchapp care provoacă dependenţă şi enervează... plăcut (Video)

1.292 ori
<b>Jelly Jump Review (Sony Xperia E4g): încă un joc one tap de la Ketchapp care provoacă dependenţă şi enervează... plăcut (Video)</b>Ketchapp este o companie care a făcut un obicei din producţia de jocuri cu gameplay ultra-facil de tip one tap. E genul acela de gameplay care te enervează, dar şi provoacă dependentă. De la mersul &icirc;n zigzag pe un fundal gen Monument Valley la...

Ketchapp este o companie care a făcut un obicei din producţia de jocuri cu gameplay ultra-facil de tip one tap. E genul acela de gameplay care te enervează, dar şi provoacă dependentă. De la mersul în zigzag pe un fundal gen Monument Valley la învârtirea a două cercuri pe un fundal similar, Ketchapp a aplicat toate reţele posibile. Şi acum a ajuns şi la un "endless jumper",Jelly Jump, pe care-l prezentăm pe Sony Xperia E4g.

Veţi controla un cub din jeleu, care va sări printre platforme care se pot închide în orice clipă. Saltul se face îndată ce apăsaţi pe ecran şi trebuie să vă sincronizaţi perfect cu platformele. Dacă vă prind cele două platforme, e game over şi dacă nu ajungeţi la timp să săriţi e iar game over. În fundal avem o muzică electronică plăcută şi la fiecare sesiune de gameplay se va schimba culoarea fundalului, cu o nuanţă fistichie.

Pe măsură ce jucaţi veţi aduna şi destule puncte încât să deblocaţi noi forme ale creaturii care face saltul. El va fi întâi un cub, apoi un blob, la un moment dat un arici, alteori un cub gol şi uneori chiar un ursuleţ din jeleu. Gameplayul devine tot mai rapid şi puteţi lua powerupuri, care încetinesc timpul de exemplu sau vă duc cu 10 "etaje" mai sus.

Jelly Jump Android

Jelly Jump e gratuit, dar puteţi cheltui 2 dolari pentru a înlătura reclamele dacă doriţi. Am apreciat acest titlu, pentru că e distractiv, dar nu te ţine lipit de ecran atât de mult precum alte titluri Ketchapp. Îi acordăm nota 8 din 10 şi îl descărcaţi de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Pentru moment Sony Xperia E4g nu e lansat comercial în România, dar puteți verifica statusul acestui telefon, accesând aceste căutări în eMAG sau Compari.ro.

Jelly Jump Review (Sony Xperia E4g)

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×