OnePlus 2 ar putea adopta un display de 5.5 - 5.7 inch; aflăm și alte detalii cu privire la design-ul noului flagship

1.417 ori
<b>OnePlus 2 ar putea adopta un display de 5.5 - 5.7 inch; aflăm și alte detalii cu privire la design-ul noului flagship</b>Așa cum ați aflat anterior, pe data de 27 iulie, chinezii de la OnePlus ne pregătesc lansarea flagship-ului pe acest an, terminal ce va avea parte de o lansare &icirc;n format VR la care toți dintre noi suntem bineveniți. De asemenea am descoperit...

Așa cum ați aflat anterior, pe data de 27 iulie, chinezii de la OnePlus ne pregătesc lansarea flagship-ului pe acest an, terminal ce va avea parte de o lansare în format VR la care toți dintre noi suntem bineveniți. De asemenea am descoperit și faptul că OP2 va aduce un procesor Snapdragon 810 și un port USB Type-C.

În timp ce restul specificațiilor se lasă așteptat, astăzi pe platforma Weibo dăm de o postare ce ne lămurește cu privire la un alt detaliu important legat de OnePlus 2. Mai precis, user-ul @KJuma de pe rețeaua chineză Weibo, ne dezvăluie că noul smartphone pregătit de OnePlus va sosi cu un display de 5.5 - 5.7 inch.

Totodată, acesta susține că OnePlus 2 va arăta în mare parte la fel ca și modelul actual, cu doar câteva schimbări minore, printre acestea numărându-se și integrarea metalului în carcasă. Aparent, noul smartphone va avea o grosime cuprinsă între 5-6 mm, dimensiune ce îl va include în topul celor mai subțiri device-uri de pe piață.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×