Cinci terminale din seria i-mate Ultimate, lansate in septembrie?

Autor:  | Publicat în:  i-mate 1.720 ori
<b>Cinci terminale din seria i-mate Ultimate, lansate in septembrie?</b>Se pare ca i-mate isi va respecta promisiunea facuta la inceputul acestui an, aceea de a oferi publicului 5 noi terminale din seria Ultimate (Ultimate 5150, Ultimate 6150, Ultimate 7150, Ultimate 8150 si Ultimate 9150) in cadrul unui singur eveniment....

Se pare ca i-mate isi va respecta promisiunea facuta la inceputul acestui an, aceea de a oferi publicului 5 noi terminale din seria Ultimate (Ultimate 5150, Ultimate 6150, Ultimate 7150, Ultimate 8150 si Ultimate 9150) in cadrul unui singur eveniment.

Desi i-mate a ales Singapore drept punctul sau de patrundere pe piata asiatica, speram ca noile terminale vor ajunge si pe piata europeana si peste ocean.Totusi ne indoim ca vom vedea vreodata un i-mate cu brandul unui operator pe el, cel putin nu unul gen Orange sau Vodafone. Jim Morrison, CEO al i-mate a laudat abilitatea companiei de a customiza noile handseturi astfel incat sa poata satisface nevoile clientilor.

Producatorul va prezenta noi terminale dotate cu softuri ce se bazeaza pe controlul de la distanta si pe o buna updatabilitate. Astfel, utilizatorii isi vor putea bloca telefoanele de la distanta si banuim ca o astfel de tehnologie va aduce si cateva imbunatatiri majore la sistemul anti-furt al terminalelor de gen. Se va "bate" i-mate de la egal la egal cu Nokia sau cu HTC? Modelele din imaginea de mai sus ne-ar putea face sa raspundem afirmativ la intrebare, dar pana la marea lansare din septembrie, ramanem rezervati.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×