Cinci terminale din seria i-mate Ultimate, lansate in septembrie?

1.758 ori
<b>Cinci terminale din seria i-mate Ultimate, lansate in septembrie?</b>Se pare ca i-mate isi va respecta promisiunea facuta la inceputul acestui an, aceea de a oferi publicului 5 noi terminale din seria Ultimate (Ultimate 5150, Ultimate 6150, Ultimate 7150, Ultimate 8150 si Ultimate 9150) in cadrul unui singur eveniment....

Se pare ca i-mate isi va respecta promisiunea facuta la inceputul acestui an, aceea de a oferi publicului 5 noi terminale din seria Ultimate (Ultimate 5150, Ultimate 6150, Ultimate 7150, Ultimate 8150 si Ultimate 9150) in cadrul unui singur eveniment.

Desi i-mate a ales Singapore drept punctul sau de patrundere pe piata asiatica, speram ca noile terminale vor ajunge si pe piata europeana si peste ocean.Totusi ne indoim ca vom vedea vreodata un i-mate cu brandul unui operator pe el, cel putin nu unul gen Orange sau Vodafone. Jim Morrison, CEO al i-mate a laudat abilitatea companiei de a customiza noile handseturi astfel incat sa poata satisface nevoile clientilor.

Producatorul va prezenta noi terminale dotate cu softuri ce se bazeaza pe controlul de la distanta si pe o buna updatabilitate. Astfel, utilizatorii isi vor putea bloca telefoanele de la distanta si banuim ca o astfel de tehnologie va aduce si cateva imbunatatiri majore la sistemul anti-furt al terminalelor de gen. Se va "bate" i-mate de la egal la egal cu Nokia sau cu HTC? Modelele din imaginea de mai sus ne-ar putea face sa raspundem afirmativ la intrebare, dar pana la marea lansare din septembrie, ramanem rezervati.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×